Előfizetői tartalom

Ítéletidő pusztított Amerikában

MTI
Újabb tornádó pusztított az Egyesült Államok délkeleti részén vasárnap, miközben a katasztrófával egy nappal korábban sújtott Mississippi államban folytatódott a romok eltakarítása és a kutatás esetleges áldozatok, túlélők után. Az újabb vihar helyi idő szerint hajnalban csapott le Alabama és Georgia állam határvidékén, súlyos károkat okozva lakóházakban és üzletekben, valamint hivatali épületekben, több száz ember otthona vált lakhatatlanná.

Egy helyi segélyszervezet közlése szerint az összeomlott épületekben emberek rekedtek. Alabamában meghalt egy ember, akinek lakókocsiját emelte levegőbe a tornádó. Az Atlantától délnyugatra fekvő Troup megye hatóságai arról számoltak be, hogy a vihar sok helyen letépte a villanyvezetékeket, és fákat döntött ki, a törmelék miatt járhatatlanná vált egy forgalmas autópálya....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés