Előfizetői tartalom

Meglepő fordulat készülődik Magyarország időjárásában

MTI
Jelentősen visszaesik a hőmérséklet a jövő hét elején: kedden a csúcshőmérséklet mindössze 5 és 10 Celsius-fok között valószínű, és visszatérnek a kemény éjszakai fagyok is, a szélvédett helyeken akár mínusz 10 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Az erős szél hétfőn nagy területen viharossá fokozódik. A hét második felében ismét melegedés kezdődik - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn eleinte országszerte borult lesz az ég, majd a déli órákban nyugat felől lassanként felszakadozik, csökken a felhőzet. Az összefüggő csapadékzóna egyre inkább északkeletre húzódik vissza, ám ott még estig eshet az eső, majd a havas eső, és szinte országszerte jelentős mennyiségű csapadék várható. Eközben délnyugaton a délután megnövekvő gomolyfelhőkből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés