Előfizetői tartalom

Nincs már mindenkinek szüksége koronavírus-oltásra

Portfolio
Frissítve a vakcinákra vonatkozó útmutatását az Egészségügyi Világszervezet (WHO) közölte, hogy az egészséges gyermekeknek és fiataloknak a továbbiakban már nem feltétlenül van szükségük koronavírus-oltásra. A világ fokozatosan alkalmazkodik a vírussal való tartós együttéléshez, miközben egyre kevesebben állnak sorba az oltásokért.  

Az idősebbeknek és a magasabb kockázatú csoportoknak - beleértve az alapbetegségben szenvedőket is - az utolsó oltást követő 6 és 12 hónap elteltével emlékeztető oltást kell kapniuk - áll a WHO közleményében, amelyben a genfi székhelyű világszervezet közzétette a világjárvány új szakaszára vonatkozó, felülvizsgált vakcinázási ütemtervet. "Az országoknak figyelembe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés