Előfizetői tartalom

Ők lehetnek az MTA vezetői

Portfolio
A Magyar Tudományos Akadémia új vezetőit 2023. május 9-én választja meg a Közgyűlés. A tizenegy tudományos osztály akadémikus és közgyűlési képviselő tagjaiból álló, 22 tagú Jelölőbizottság elvégezte a Magyar Tudományos Akadémia 2023-ban esedékes tisztújítását előkészítő, az Alapszabályban és saját ügyrendjében rögzített feladatát - írja az MTA közleményében.

A Jelölőbizottság 2023. március 22-i ülésén lezárta a jelölési folyamatot, és jóváhagyta a tisztújító Közgyűlés tagjainak kiküldendő dokumentumokat és jelöltlistákat. A Közgyűlés akadémikus és nem akadémikus közgyűlési képviselő tagjai 2023. március 27-én kapták meg a Jelölőbizottság tájékoztató levelét. A Jelölőbizottság 2023. március 1-i ülésén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés