Előfizetői tartalom

Majdnem 4 milliárd forintot lehet nyerni az Ötöslottón

Portfolio
22 hete nem született telitalálatos az Ötöslottón, ahol a szombati sorsoláson már 3,823 milliárd forint jackpot várja a játékosokat - közölte csütörtök reggel a Szerencsejáték Zrt. A főnyeremény összege maximum 52 húzáson keresztül halmozódhat, a játék történetében eddig 39 hét volt a leghosszabb telitalálat nélküli időszak.

Továbbra is várja új tagját az Ötöslottó milliárdosainak klubja, hiszen tavaly október óta nem született telitalálatos Magyarország legnépszerűbb lottójátékán. Amennyiben a szombati sorsoláson sem lesz telitalálat, a főnyeremény összege akár a TOP5-be is beléphet. A kiemelkedő nyereményösszeg egyre több játékos érdeklődését felkelti: a tavalyi átlagos héthez viszonyítva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés