Előfizetői tartalom

Napról napra újabb kihívásokkal néznek szembe a magyar kkv-k

Portfolio
Az elmúlt évek történései, mint például az orosz-ukrán háború, az infláció és az energiaválság kockázata komoly következményekkel járt a gazdaságokban. A magyar vállalkozások nincsenek könnyű helyzetben, napról napra újabb kihívásokkal kell szembe nézniük. A Portfolio és a KAVOSZ országos rendezvénysorozatán szakemberek segítségével gyűjtjük egy csokorba a legfontosabb, kkv-kat érintő információkat. Szó lesz a finanszírozási és fejlesztési lehetőségekről, a gazdasági kilátásokról, és hogy mégis hogyan lehet megőrizni és növelni a versenyképességet nehezített pályán. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Egy felmérés szerint a gazdasági válság hatására 2020-2022 között  közel 50 százalékkal is csökkenhetett a magyarországi kis- és középvállalkozások értéke. Nem meglepő ez az adat az elmúlt évek történéseit figyelembe véve: a háborús konfliktus, az infláció és az energiaválság kockázata világszerte történelmi léptékű következményekkel járt a gazdaságokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés