Előfizetői tartalom

A világ leggazdagabb emberei: itt a lista, elképesztő számokat mutat

Portfolio
Az elmúlt hónapokban is több változás történt a világ leggazdagabb embereit felsorakoztató listán; mutatjuk, hogyan áll jelenleg, ki a leggazdagabb ember a világon, ki a top 10 leggazdagabb ember a világon, továbbá kik próbálnak a top tíz leggazdagabb ember közé kerülni. A lista napról-napra változhat, azonban sokaknak jó ideje szinte bérelt helye van a TOP10-ben.

A világ leggazdagabb emberei A Forbes 2022-ben 2668-ra tette a milliárdosok számát a világon, akik jelentős szerepet játszanak a világgazdaság, a politika és a filantrópia terén - írta az Investopedia. Az alábbi listán szereplő személyek még exkluzívabb klubhoz tartoznak, és még nagyobb hatalmat gyakorolnak. Sokan technológiai óriások alapítói, vagyonuk nagy részét még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés