Előfizetői tartalom

Vallott az egészségügyi államtitkár a meddőségi klinikákról

Portfolio
Mióta az állam átvette a meddőségi klinikákat, azóta romlott a lombikkezelések hatékonysága, de Takács Péter egészségügyi államtitkár szerint több ok is húzódik a háttérben. Az egyik probléma, hogy az ingyenessé tett kezelésnél a legnehezebben teherbe eső nőket vették előrébb, valamint egy alig ismert betegség is számos problémát okoz.

Tavaly június 30-tól már csak állami intézményben végeznek petesejt-beültetést Magyarországon. A lombikszektor államosítását több kritika is érte. Mint arról az rtl.hu beszámolt, mióta az állam átvette a meddőségi klinikákat, azóta romlott a lombikkezelések hatékonysága. A csatornának nyilatkozva Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár azt mondta, mióta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés