Előfizetői tartalom

Fokozná a nyomást a boltokon a kormány az infláció letörése érdekében

MTI
|
Portfolio
Az infláció letörése érdekében fogyasztóvédelmi intézkedésekről egyeztetett Varga Judit és Nagy Márton - közölte az Igazságügyi Minisztérium és a Gazdaságfejlesztési Minisztérium kedden. Sok konkrétum a találkozó utáni közleményben viszont nincs, a szokásos kommunikációs panelek mellett a már ismert árfigyelő, árösszehasonlító eszközökről esik benne szó.

A két tárca közös sajtóközleményében jelzi, hogy a kormány eddig is sok mindent tett az infláció letöréséért (ami amúgy két és félszer magasabb az uniós átlagnál). Ezen intézkedések részeként többek közt bevezette a kamatstopot, az élelmiszerár-stopot és megvédte a rezsicsökkentést az átlagfogyasztás mértékéig, írják, bár ehhez érdemes hozzátenni, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés