Előfizetői tartalom

Tízmilliárdos magyar-üzbég befektetéscsomagról állapodott meg a kormány

Hétfőn a magyar és az üzbég kormányok megállapodtak egy 50 millió eurós stratégiai befektetés létrehozásáról. Számos magyar cég már terjeszkedik is a közép-ázsiai országban, így például épül egy édesgyökér-feldolgozó komplexum, valamint a Rába is érdekelt egy autóalkatrészek gyártásával foglalkozó létesítményben - számolt be az üzbég média.

Hétfőn Laziz Kudratov üzbég befektetési, ipari és kereskedelmi miniszter videokonferencián tárgyalt Nagy Márton magyar gazdaságfejlesztési miniszterrel a két ország közötti kereskedelmi, gazdasági és befektetési együttműködés fejlesztését célzó aktuális kérdésekről. Ennek részeként pedig megállapodtak, hogy az üzbég és a magyar kormányok közösen létrehoznak egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés