Előfizetői tartalom

Húsvéti árháború: az Aldi, és az Auchan durva akciókkal csábít, a Tesco még ingyenpénzt is osztogat

Portfolio
A húsvéti ünnepek alkalmából még tovább megy a kedvező ajánlatokkal a Tesco és az Aldi is. Az előbbi most már nem csak az árstopos termékek vásárlási limitjét emelte meg, hanem fontos hozzávalóknak is jelentősen csökkentette az árát, mindemellett pedig az áruházlánc jelentős, 2500 forintos kedvezményt is belengetett a törzsvásárlóinak, míg az Aldi mintegy 120 darab termék árát csökkentette az ünnepre való tekintettel. A mostani leértékelések részei annak a folyamatnak, amit a Magyarországon működő áruházláncok közötti, az elmúlt hetekben zajló árháborúnak nevezünk.

A Tesco nemrég bejelentette, hogy az ünnep előtti időszakban megemelte az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet, a tojás esetében pedig el is törölte azt. Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője elmondta, a húsvéti ünnepkör hagyományos ételeinek elengedhetetlen hozzávalói esetében is drasztikus árcsökkentésre került sor: Némely sajtok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés