Előfizetői tartalom

Húsvéti nyitvatartás 2023: itt a Lidl, az Aldi, a Spar, a Tesco és a többi üzletlánc húsvéti nyitvatartásának listája

Portfolio
A húsvét 2023-ban is változást hoz: a négynapos hosszú hétvégén a megszokottól eltérően tartanak nyitva az élelmiszerboltok. Az üzletek ünnepi nyitvatartását jogszabály szabályozza, a legtöbb bolt pénteken, vasárnap és hétfőn is zárva lesz. Az üzletek nyitvatartásáról érdemes tájékozódni az ünnepi hétvége előtt, a nagyobb magyarországi élelmiszerláncok pedig közzétették a húsvéti nyitvatartásukat. Mutatjuk az Aldi, az Auchan, a CBA, a Lidl, a Metro, a Penny, a Spar, a Tesco, az OBI, egyéb jelentős üzletek, a posták és a gyógyszertárak húsvéti nyitvatartását 2023-ban, illetve azt, milyen jelentős változások jöhetnek a menetrendekben 2023 húsvétjakor.

A húsvéthétfő mint munkaszüneti nap, húsvéti szünet Magyarországon a húsvéthétfő mellett 2017 óta már a nagypéntek is munkaszüneti nap, így az "ünnepek ünnepének" is nevezett keresztény ünnep négynapos hosszú hétvégévé vált. Az iskolákban nagycsütörtöktől kezdődik a tavaszi szünet a diákok számára. Húsvéti nyitvatartás Magyarországon - Húsvéti bolt nyitvatartás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés