Előfizetői tartalom

Debrecen 2030-ra az ipari termelés 16 százalékát fogja adni

Portfolio
A magyar vállalkozásoknak napról napra újabb kihívásokkal kell szembe nézniük, az elmúlt néhány hónap mutatói alapján jól látható, hogy nem kezdte túl jól az évet a magyar gazdaság. A Portfolio és a KAVOSZ országos rendezvénysorozatán dr. Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója és további szakemberek Debrecenben beszéltek arról, hogyan tudnak lavírozni a nehezített pályán a kkv-k és milyen potenciális lehetőségeket rejtenek magukba a Debrecenbe irányuló jelentős befektetések.

"A debreceni az egész ország egyik legjelentősebb gazdasági centrumává válik a közeljövőben" - mondta Papp László, Debrecen polgármestere köszöntőjében a Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort! elnevezésű konferencián, a Portfolio-KAVOSZ szervezésében zajló országos gazdaságélénkítő road show debreceni állomásán. Papp László, Debrecen polgármestere. 2022-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés