Előfizetői tartalom

Kitalálta a válaszlépést a főváros, ha a kormány nem fizet

Portfolio
A Budapesti Önkormányzat túlélőtervet készít, mivel az állam nem segít a város anyagi problémáin. Az önkormányzat bejelentheti, hogy megtagadja az állam által elvárt szolidaritási hozzájárulás megfizetését. Az állam 54 milliárd forintot vár el a fővárostól, amit az önkormányzat nem akar befizetni, ha nem kapnak segítséget. Viszont a tervvel van egy probléma.

A múlt csütörtöki sajtótájékoztatón Kiss Ambrus, a fővárosi önkormányzat általános főpolgármester-helyettese bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat túlélőtervet készít, mivel Budapest nyárra csődbe mehet, ha a kormány nem segít. Kiss az elmúlt időszakban többször is kérte az Orbán Viktor vezette kabinetet, hogy segítsen a fővároson, de eddig minden segítségkérése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés