Előfizetői tartalom

Hogyan élhetik túl a vállalkozások ebben a bizonytalan energiaár-környezetben?

Portfolio
A tegnap lezajlott Vállalati Energiabeszerzés konferencia második szekcióját Berényi Gábor előadása indította, a Smart Solar ügyvezetője a volatilis energiaár-környezetben egyre népszerűbb, hosszú távon rögzített árú energiabeszerzést lehetővé tévő PPA-konstrukcióról beszélt. Ezt követően Petis László, a fröccsöntéses technológiával készülő háztartási műanyag termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó IL-PE Kft. ügyvezetője beszélt arról, hogy az általa menedzselt vállalkozás hogyan élte meg az energiaárak szempontjából elképesztően turbulens mögöttünk álló hónapokat.

Hogy néz ki egy PPA-megállapodás? Berényi Gábor, a megújuló villamosenergia-termelésre fókuszáló Smart Solar ügyvezetője indította a tegnapi Vállalati Energiabeszerzés konferencia második szekcióját, a szakember az úgynevezett PPA-szerződésekről, egész pontosan a vállalatnál elérhető konstrukcióról beszélt. Itt alapvetően a vállalkozás(ok) mint vevő(k), illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés