Előfizetői tartalom

Kihirdették: eladó a Dunaferr vasmű!

Portfolio
Részvételi felszólítást tett közzé a Fővárosi Törvényszék a felszámolás alatt álló Dunaferr ügyében április 20-án a cégközlönyben - szúrta ki a Portfolio. Vagyis megkezdődik a vasmű értékesítése, és a részletekből kiderül, hogy közvetlenül közel 3700 dolgozó érintett. Az újdonsült vevő nemcsak a vasmű szovjet időkre visszavezethető technológiáit kapja meg, hanem nyakába veszi a környezetvédelmi terhekből fakadó kötelezettségeket is.

A 4442 oldalas nyilvános részvételi felhívás azzal kezdődik, hogy a HONORATIOR Gazdasági Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1054 Budapest, Szemere utca 17. 1. em. 4. ajtó; cégjegyzékszám: Cg. 01-09-993513; adószám: 14048667-2-41; a továbbiakban a Felszámoló), mint az ISD Dunaferr Dunai Vasmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság „felszámolás alatt”...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés