FONTOS Rendkívüli időszakban lép új vezető a világ legnagyobb katonai szövetségének élére – Mit kell tudnunk a NATO új főtitkáráról?
 
Előfizetői tartalom

Megjött a figyelmeztetés: nem lesz elég gabona az országban

Portfolio
Magyar búza tényleg van elég, de kukorica nincs – hívta fel a figyelmet InfoRádióban a Magyar Gabonafeldolgozók, Takarmánygyártók és Kereskedők Szövetségének főtitkára. Pótsa Zsófia szerint az a kormányzati érv nem állja meg a helyét, hogy az Ukrajnából behozott szállítmányok nagy mértékben szennyezettek az Európai Unióban nem engedélyezett szermaradványokkal.

„Véleményünk szerint nem volt jó ez a döntés, az álláspontunkat a minisztérium is ismeri, hiszen több egyeztetésen is részt vettünk, mielőtt ezt az intézkedést meghozták volna” – mondta az InfoRádióban a Magyar Gabonafeldolgozók, Takarmánygyártók és Kereskedők Szövetségének főtitkára. Kapcsolódó cikkünk 2023. 04. 18. Kiálltak a magyarok mellől a lengyelek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés