Előfizetői tartalom

Terjeszkedik az Ikea, 17 új áruház nyílhat

Portfolio
Nagy erőkkel terjeszkedik a svéd Ikea az Egyesült Államokban. A legnagyobb Ikea áruházlánc-tuljdonosnak számító Ingka Group - amely a márka kiskereskedelmi értékesítésének nagyjából 90 százalékáért felel - tegnap bejelentette, hogy a következő három évben 2,2 milliárd dollárt tervez befektetni az Egyesült Államokban, ez a csoport eddigi legnagyobb befektetését jelenti az országban.

A vállalat közölte, hogy első körben a jelenlegi áruházak korszerűsítését, valamint 17 új Ikea áruház nyitását tervezik az Egyesült Államokban, nyolc nagyméretű kiskereskedelmi helyszínnel és kilenc "tervezési és rendelési ponttal", azaz kisebb üzletekkel, ahol a vásárlók elsősorban bútorrendelést adhatnak le. Tolga Öncü, az Ingka Group IKEA Retail vezetője elmondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés