Előfizetői tartalom

Országbérlet és vármegyebérlet kisokos 2023: jönnek az új bérletek, ezeket érdemes tudni

Portfolio
Április 24-én a mobileszközökre letölthető MÁV appban már megkezdődött a május 1-jétől használható országbérlet és vármegyebérlet elővételi értékesítése. A MÁV–Volán-csoport orszagberlet.hu címen indított el tájékoztató oldal, amelyen az új bérlettípus előnyeiről, használati feltételeiről olvashatunk, továbbá bérletár-összehasonlításokat is megtalálhatunk. Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb információkat az országbérletről és a vármegyebérletről, arról, hogy mennyi a vármegyebérlet ára és mennyi az országbérlet ára, mit kell tudni az országbérlet vásárlásáról és a vármegyebérlet vásárlásáról, továbbá az olyan részletekről, mint hogy milyen esetekben vehető igénybe IC vármegyebérlettel vagy IC országbérlettel.

Frissítés: Június 9-én a MÁV arról számolt be, hogy megszűnnek az IC-pótjegyek, a vasúti távolsági közlekedésben a helyükbe új, egységes árazású helyjegyek lépnek, amelyek megváltásával IMMÁR AZ ORSZÁGBÉRLETEK IS FELHASZNÁLHATÓK LESZNEK AZ IC- VAGY MÁS HELYJEGYKÖTELES VONATOK MÁSODOSZTÁLYÁN TÖRTÉNŐ UTAZÁSHOZ. Kapcsolódó cikkünk 2023. 06. 09. Itt a várva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés