Előfizetői tartalom

Vadonatúj programot dolgoznak ki, magyarok százezreinek segíthet

Portfolio
Magyarországon jelenleg is kidolgozás alatt vannak a felnőttkori elhízás irányelvei - jelezte a Mandinernek adott interjújában Bedros J. Róbert, a Dél-budai Centrumkórház – Szent Imre Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, obezitológiai tanszékvezető, címzetes egyetemi tanár. A szakembert a portál az elhízás okairól és annak kezeléséről is kérdezte.

Az interjú főbb megállapításai: Magyarország az elhízás tekintetében az európai, és a világ toplistájában van. Hazánkban a túlsúly és az elhízás népbetegség.  Ennek alapvető oka, hogy többet eszünk a kelleténél. A sok bevitt többletkalória észrevétlenül, dekánként gyarapítja a testzsírt. Ez a minimális és észrevehetetlen többletkalória-bevitel évek alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés