Előfizetői tartalom

Balázs Attila: "Egy automata akkor vonzó, ha legfeljebb 15 percre van gyalog"

Miközben a koronavírus-járvány felpörgette, majd a háború és az elszálló infláció lefékezte az online kereskedelmet, a magyar piacon egyre nagyobb lett a verseny. A forgalom növekedésére valószínűleg várni kell 2023 második feléig, amikor némiképp lassulhat az infláció. Az elmúlt pár évben robbanásszerűen megnőtt a csomagautomaták száma a nagyobb városokban, de még mindig a futárral történő szállítás a legnépszerűbb mód. Balázs Attilával, a GLS Hungary frissen kinevezett ügyvezetőjével beszélgettünk.

Az e-kereskedelem haszonélvezője volt a járványnak, 2022 második felétől azonban ezt a szektort is elérte a fogyasztás lassulása. Hogy alakult a tavalyi év? Egy kicsit korábbról kezdem, hogy teljesebb képet tudjak adni. A koronavírust megelőző időszakban a csomagszállítási piacon egyenletes és kiszámítható volt a növekedési pálya, amellyel mind a kereskedők, mind a szolgáltatói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés