Előfizetői tartalom

Egyre több pénzt keresnek a fiatalok, de sokaknak még mindig kevés a megélhetéshez

Portfolio
Negyvenezer forinttal, több mint 28 százalékkal közel 182 ezer forintra nőtt a 19-29 évesek átlagos személyes jövedelme a K&H ifjúsági index felmérés friss adatai szerint. A fiatalok jelentős része továbbra is kénytelen megelégedni kisebb összeggel: 10-ből 4-en kevesebb, mint 100 ezer forint jövedelemre tesznek szert egy hónap során, miközben 11 százaléknak minden hónapban több mint 400 ezer forint a bevétele - derül ki a pénzintézet felméréséből.

Gen Z Fest 2023 Ha te is szeretnéd tudni, hogyan tudsz magabiztosabban mozogni a pénzügyeidben, gyere el csütörtökön a Portfolio Gen Z Fest 2023 konferenciájára! Részletek és jelentkezés itt: Információ és jelentkezés Nagyot ugrott a húszas éveikben járó fiatal magyarok átlagos nettó személyes jövedelme...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés