FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Kopogtat az amerikai fizetésképtelenség, Biden előveszi az adukat

Portfolio
Joe Biden elnök és a kongresszus vezető republikánus és demokrata képviselői ezen a héten ülnek le, hogy megpróbálják megoldani a 31400 milliárd dolláros amerikai adósságplafon körüli három hónapos patthelyzetet, és május vége előtt elkerüljék az Egyesült Államokat teljesen megbénító fizetésképtelenséget - írja a Reuters.

Joe Biden amerikai elnök találkozik a kongresszus vezető republikánus és demokrata képviselőivel, hogy megoldják a három hónapja tartó patthelyzetet az amerikai adósságplafonról, amely jelenleg 31400 milliárd dolláron áll. A szövetségi kormány saját maga által meghatározott hitelfelvételi korlátját feltételek nélkül meg kell emelni, hogy elkerülhető legyen a fizetésképtelenség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés