Előfizetői tartalom

Elmondta a szakértő, miért hadakoznak a fiatalok az idősebbekkel

Portfolio
Minden generáció között megvannak a bizonyos ellentétek, amelyek feszültséget okoznak közöttük, hiszen minden korcsoport más és más társadalmi körülmények között nevelkedett fel. Ha ezt tudjuk, jobban megérthetjük az idősebb és a fiatalabb korosztályokat is, ami hozzásegít ahhoz, hogy békességben élhessünk egymás mellett - hívta fel a figyelmet Steigervald Krisztián, a SteiGen Consultancy Kft. generációs tanácsadója a Portfolio Gen Z Fest 2023 konferenciáján tartott előadásában.

A történelemben mindig voltak ellentétek a generációk között, ez a világon mindenhol így van, ettől nem kell megijedni. A generációs sajátosságok akkor is jelen lesznek, amikor egy generáció tagjai már 60 év felettiek, az életkornak és a generációnak nincs kapcsolata egymással. Az ember egy életkort tart általában tökéletesnek: a sajátját, az összes többi generáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés