Előfizetői tartalom

Országos esőt hozó ciklon közelít

Portfolio
Közeledik az a mediterrán ciklon, amely csütörtökön hozzávetőlegesen az ország délnyugati felén okoz majd többfelé esőt, záport. Ezzel szemben az északkeleti megyékben továbbra is gomolyfelhős, száraz idő valószínű. Pénteken azonban már szinte országszerte várható eső, zápor - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből.

A gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, majd ma a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet, amely éjszaka fokozatosan terjeszkedik, vastagszik. Az éjféli óráktól megnövekszik a csapadékhajlam a délnyugati határ mentén. Csütörtökön északkeleten még napos, gomolyfelhős idő valószínű, míg másutt erősen felhős vagy borult lesz az ég. Az ország vastagabb felhőtakaróval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés