Előfizetői tartalom

Váratlan fordulat jöhet a Dunaferr-ügyben

Portfolio
Az eddig befutónak tippelt, a Dunaferrt a felszámolása óta köldökzsinóron tartó, indiai hátterű Liberty Steel nincs a cégre pályázók között - tudta meg a hvg.hu, amely szerint a rendkívül kemény feltételeket – a többi közt a négymillió eurós óvadék szokatlanul rövid, kéthetes határidővel történő letételét – négy másik befektető vállalta, illetve kísérelte meg teljesíteni.

A pályázók: az ugyancsak indiai acélipari Jindal Steel, a gyártóegységeit sújtó háború miatt a magyar vasműben erős szinergiákat látó ukrán Metinvest, a Duferco–Minerfin cégpáros vezetésével konzorciumot alkotó olasz–szlovák–cseh csoport és a svájci Trasteel. A lap úgy tudja, hogy egyes külföldi bankoknak gondot okozott, hogy a felszámolás alatt álló Dunaferr...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés