Előfizetői tartalom

Éjszaka lopták az üzemanyagot az alföldi benzinkutasok – Felfüggesztett börtön lett a vége

MTI
Felfüggesztett börtönre ítélt a bíróság egy benzinkutast és ismerősét, míg egy másik kútkezelőre pénzbüntetést szabott ki üzemanyaglopás miatt; a vádlottak több mint kilencezer liter üzemanyagot "csapoltak" le méretlenül egy kiskunhalasi töltőállomáson, kihasználva az egyik kútoszlop és az online kassza közötti kommunikáció rendszeres megszakadását - tudatta a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség a férfiakat üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett lopás bűntettével vádolta - közölte Négyessyné Bodó Marianna főügyészségi csoportvezető ügyész. A sajtószóvivő kifejtette: a vádirat szerint a három vádlott közül ketten benzinkutasként dolgoztak egy kiskunhalasi üzemanyagtöltő állomáson, a harmadik vádlott egyikük ismerőse...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés