Előfizetői tartalom

Itt a térkép: mutatjuk, hol csap le a ciklon

MTI
Csapadékosra fordul az időjárás a hétvégén. A szél élénk, időnként erős lesz, a hőmérséklet csúcsértéke pedig általában 13 és 21 Celsius-fok között alakul - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez. Az Időkép pedig megosztotta térképét, amelyen látható, hol és mennyi csapadék várható Magyarországon holnap éjfélig.

Időjárás hétvégén Pénteken nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, de nagyobb eséllyel a déli, délnyugati részeken szakadozottá, gomolyossá válik a felhőzet, emiatt arrafelé hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. A széteső, gyengülő csapadékzóna mögött dél felől több hullámban érkeznek, illetve alakulnak ki záporos, főként felhőszakadással kísért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés