Előfizetői tartalom

Bréking! A kormány váratlan időpontban jelentette be: minden tizedik minisztériumi állást megszünteti

MTI
|
Portfolio
Újabb körrel folytatódhat a közszféra béremelése a központi és területi kormányzati szerveknél, de nem jár majd mindenkinek automatikusan, közben pedig módosul a kormánytisztviselői bértábla is - olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) hétfő késő este megjelent közleményében, amelyből az is kiderül, hogy a béremelés fedezete nem más, mint a minisztériumi álláshelyek megszüntetése.

A közlemény kiemeli: a kormány úgy döntött, lehetőséget teremt arra, hogy - a közszférában dolgozó orvosok, ápolók, pedagógusok, rendőrök, katonák után - a központi és területi kormányzati igazgatási szerveknél foglalkoztatott kormánytisztviselők és szakmai vezetők bére is emelkedjen.     A közszolgálati szakszervezetek kezdeményezésre indított többhetes szakmai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés