Előfizetői tartalom

Balatoni utazást tervezel? Jól jöhet az országbérlet, fontos információkat közölt a MÁV

Portfolio
Idén május 15-től június 16-ig ismét előszezoni menetrenddel várja az utazókat a MÁV-START, így már a nyár előtt sűrűbben közlekednek vonatok a Balatonhoz. A MÁV-Volán csoport közleményéből kiderült, miket érdemes tudnia, hol érdemes tájékozódnia a Balatonra utazóknak, és milyen segítséget jelentenek az új ország- és vármegyebérletek. 

Itt a balatoni előszezon Május 15-től, a vakációt egy hónappal megelőzően már sűrűbben közlekednek vonatok a Balatonhoz, ezáltal széles kínálat biztosított a tóhoz utazók számára. A MÁV-Volán csoport közlése szerint már több mint 330 ezer vármegye- és országbérlet tulajdonos érdeklődése az előszezoni menetrend bevezetésével tovább fokozódott a balatoni járatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés