Előfizetői tartalom

Megvan, melyik magyar városban fogadják el elsőként a vármegye- és országbérleteket

Portfolio
Zalaegerszegen júliustól a helyi közlekedési járatokon is elfogadják a vármegye- és országbérleteteket, erről döntött a város képviselőtestülete a május 18-i közgyűlésen. Ezzel Zalaegerszeg lesz az első város, ahol az utazók nemcsak a helyközi Volánbusz járatokon, de a helyi buszokon is igénybe vehetik az újfajta bérleteket, vagyis a zalai megyeszékhelyen valósul meg először a teljes tarifaközösség Magyarországon - derül ki a MÁV közleményéből.

Az egyhangú szavazással megszületett döntést követően Nagy Bálint, az Építési és Közlekedési Minisztérium közlekedésért felelős államtitkára, valamint Balaicz Zoltán Zalaegerszeg polgármestere írt alá megállapodást, amelynek értelmében Zalaegerszegen július elsejétől használhatják az utasok az új 30 napos bérletkonstrukciót a helyi buszokon is. Az utasoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés