Előfizetői tartalom

Röpködnek a milliós hajóutak

Gyakorlatilag csak a képzelet, meg persze a pénztárca szabhat határt annak, hogy mely területre szeretnénk utazni. Az utak 10 és 40 százalék között drágultak tavalyhoz viszonyítva. Leginkább a légitársaságok emelték az áraikat, ami a Covid-időszak hivatalos vége után robbanásszerűen újjáéledő nemzetközi turizmus miatt nem is csoda.

A nagyélményt nyújtó hajóutak májusban már utasonként 500 eurótól elérhetők, a főszezonban pedig 1000 euró/főtől indulnak

– mondta Tarnóczi Barna, a Tensi Holiday értékesítési igazgatója. A nyugat-mediterrán hajós körutak mellett a skandináv fjordok közötti hajóút, Izland és a Vörös-tenger, illetve most már szaúd-arábiai látogatás nagyon népszerű az utasaink körében – sorolta. Különlegességként említette a karibi hajóutakat.

A hajóutak egyébként a családosok számára ideális kikapcsolódást jelenthetnek, mert a tengerparti nyaralásokkal szemben nemcsak 7 éjszakás hajózást jelent, hanem a hajók 6 kikötőben állnak meg és városnézésre van lehetőség.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés