FONTOS Teljes adóreform kell az EU szerint, túl sok az igazságtalanság
 
Előfizetői tartalom

Hétfőn új fejezet indul Washington nagy drámájában

Portfolio
Joe Biden elnök és Kevin McCarthy republikánus házelnök hétfőn találkozik, hogy megvitassák az adósságplafon megemelését, miután produktív telefonbeszélgetést folytattak, amikor az elnök visszautazott Washingtonba - közölte vasárnap a republikánus politikus. Az amerikai fizetésképtelenség egyre közelebb kerül, ami miatt már Janet Yellen pénzügyminiszter is aggodalmát fejezte ki.

Joe Biden amerikai elnök és Kevin McCarthy republikánus házelnök hétfőn találkozik, hogy az adósságlimitről tárgyaljanak. Biden vasárnapi telefonbeszélgetésük során kifejezte hajlandóságát a kiadások csökkentésére és az adóügyi kiigazításokra, de az adósságplafon felemelésére vonatkozó legutóbbi republikánus ajánlatot "elfogadhatatlannak" minősítette - számolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés