Előfizetői tartalom

Romokban van az orosz gazdaság a volt pénzügyminiszter szerint

Portfolio
Andrej Necsajev, Oroszország volt gazdasági minisztere aggodalmakat fogalmazott meg az ország szankciókkal sújtott ország gazdaságával kapcsolatban, felhívva a figyelmet Oroszország költségvetési hiányára. Necsajev észrevételei egybecsengenek a korábbi figyelmeztetésekkel, amelyek Oroszország csökkenő technológiai képességeire és a szankciók bevezetését követő, elavult technológiától való függőségére vonatkoztak.

Andrej Necsajev volt orosz gazdasági miniszter szerint válságos állapotban van a szankciók által sújtott orosz gazdaság, és egy közelgő pénzügyi válságra figyelmeztetett. Necsajev egy pénzügyi fórumon felszólalva kijelentette, hogy az ország ahelyett, hogy felismerné az előtte álló kihívásokat, inkább belenyugodott a szörnyű helyzetbe - írja a Business Insider. Kiemelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés