Előfizetői tartalom

Még mindig távolinak érzik a republikánusok a megegyezést az adósságplafonról

Portfolio
Kevin McCarthy, a képviselőház republikánus  elnöke kedden közölte a párttársaival, hogy az adósságkorlátról szóló tárgyalásokon még mindig messze a megállapodás, és arra kérte őket, hogy maradjanak egységesek a párt kiadáscsökkentési követeléseivel kapcsolatban, hogy elkerüljék az USA fizetésképtelenségét – írja a Yahoo Finance.

McCarthy megjegyzései a képviselőházi  republikánusának zárt ajtók mögött tartott megbeszélésen hangzottak el, és jelentős bizonytalanságot hoztak a fontos határidő lejárta előtt. Az amerikai pénzügyminisztérium szerint júniusig kéne megállapodni az adósságplafonról, ellenkező esetben az Egyesült Államok történelmében először csődöt jelenthet. Ralph Norman republikánus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés