Előfizetői tartalom

Átlagosan 137 ezer forintot hagytunk a magánorvosoknál

Portfolio
A magyarok elsősorban az ellátáshoz való gyorsabb hozzájutás és a nagyobb odafigyelés miatt hajlandóak fizetni a magánorvosi ellátásért, ám érthető módon sokak számára jelent visszatartó erőt ezzel kapcsolatban, hogy nincs pénzük a fizetős ellátásra, vagy sokallják annak költségeit - derül ki az Union Biztosító megbízásából az NRC által 1200 fő megkérdezésével elvégzett reprezentatív kutatásból.

Private Health Forum 2023 Szeptember 19-én minden kiderül a hazai magánegészségügyi szektorról. A legnagyobb cégekkel, a legfontosabb témákkal jön a Portfolio Private Health Forum szakmai konferenciája: Információ és jelentkezés Az állami helyett magánorvost választók három leggyakrabban megjelölt válasza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés