Előfizetői tartalom

Amíg milliók aludtak, radikális döntéseket hirdetett ki a magyar kormány

Valóságos rendeletdömpinget valósított meg a kormány a szerda késő este megjelent Magyar Közlönyben. Akik a késői órákban nem követték a Portfolio hasábjait, azok most reggel csak kapkodhatják a fejüket, hogy mi is történt az elmúlt néhány órában. Cikkünkben összefoglaljuk a négy jelentős kormánydöntés legfontosabb pontjait és azt is bemutatjuk, mi bennük a közös.

Szerda este 11 óra előtt nem sokkal megjelent a Magyar Közlöny idei 79. száma, benne négy (leginkább 3+1) nagy jelentőségű kormányrendelettel, amelyek a gazdaság szereplőit, a befektetéseket, a megtakarításokat közvetlenül érintik és ezáltal milliók életét befolyásolják közvetlenül. A négy kormánydöntés közös tulajdonsága, hogy egyetlen cél érdekében alkotta meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés