Előfizetői tartalom

Rövidesen már nem a megszokott csatornán nézhetjük a Bajnokok Ligája meccseit

Portfolio
Az RTL oldalán jelent nemrég meg a hír, hogy fontos megállapodást köt a társaság és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), aminek értelmében a 2024/25-ös szezontól kezdődően a következő három szezonon át, története során először, az RTL Magyarország lesz az UEFA Bajnokok Ligája otthona. Az UEFA-tól megszerzett közvetítési jogok értelmében az RTL Magyarország választhat majd elsőként a keddi és a szerdai UEFA Bajnokok Ligája mérkőzései közül, olvasható a közleményben.

Lezárult az UEFA klubsorozatainak magyarországi közvetítési jogaira szóló pályázat a 2024/25–2025/26–2026/27-es szezonokra, ahol az RTL Magyarország nyerte az UEFA Bajnokok Ligája közvetítési jogainak úgynevezett A-csomagját. Ennek értelmében a BL keddi és szerdai játéknapjain is az RTL választhat elsőként, hogy mely mérkőzéseket közvetíti, digitálisan vagy lineárisan....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés