Előfizetői tartalom

Azt hiszed, Magyarországon drága esküvőt szervezni? Akkor nézd meg ezt

Portfolio
Tény, hogy itthon is igen elszálltak az esküvőszervezési árak, de Amerikában sem aprózzák el a párok, ugyanis egy friss felmérés szerint átlagosan 28 ezer dollárt, tehát mintegy 9,7 millió forintnak megfelelő összeget költenek a nagy napra. Az igazán pazar esküvők azonban hat számjegynél kezdődnek – számol be a hírről a Bloomberg.

A SmartAsset tanulmánya szerint egy átlagos esküvő az Egyesült Államokban 28 ezer dollárba kerül, de az igazán pazar esküvőkre akár hat számjegyű összeget is képesek elkölteni a párok. A tanulmányban összehasonlították a megtakarításokon elérhető hozamokat, a háztartások átlagos jövedelmét és az esemény költségeit, hogy meghatározzák, hány évbe telik egy együtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés