Előfizetői tartalom

Búcsúzik az egyik legismertebb márka Magyarországtól

Portfolio
Magyarország legnagyobb baromfifeldolgozója, a Master Good 2020-ban vásárolta fel a Ságát, hazánk piacvezető baromfi húskészítmény gyártó vállalatát, mely olyan márkákat tudhatott magáénak, mint a Selyemsonka, a Dino vagy az éppen idén 25. születésnapját ünneplő Füstli. A vonatkozó sajtóközlemény szerint most jött el az idő arra, hogy a Master Good márka a csomagoláson még hangsúlyosabban megjelenjen, ezzel párhuzamosan a fogyasztóknak fokozatosan el kell búcsúziuk majd a Sága márkanévtől. Egyelőre mindkét márkajelzés látható lesz még a termékeken.

A Sága megvásárlásával a Master Good egyszerre vásárolt márkanevet és piacot, valamint a sárvári gyár készítménygyártó kapacitását – magyarázza Bárány László, a Master Good tulajdonos-ügyvezetője. Hozzátette: „A cégcsoportnak korábban nem volt készítménygyára, az akvizícióval vált lehetővé, hogy teljesen bezárjuk az integrációt a továbbfeldolgozói szegmensben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés