Előfizetői tartalom

Autósok, figyelem: átalakítja díjszabását a Mol Limo

Portfolio
A hazai közösségi autózás általános árazási modelljében a bérlés időtartama a leginkább meghatározó tényező, emellett azonban a megtett út mennyisége is fontos faktor a szolgáltatásnál - erre reagálva a Mol Limo mától átalakítja a díjszabását, a mai naptól kezdődően a 61 perc alatti, vagyis a leggyakoribbnak számító felhasználások esetén kilométer alapúvá válik az árazás, vagyis a felhasználóknak az óra helyett a kilométer-számlálót kell figyelniük.

A változás a vonatkozó sajtóközlemény szerint kiszámíthatóbbá teszi a bérlést, ugyanis a megteendő út ismeretében már előre pontosan meghatározható a bérleti díj, mivel az nem függ a forgalomtól, a napszaktól, a dugóktól vagy a szabad parkolóhelyre várakozás időigényétől. Tehát például egy 10 kilométeres utazás ugyanannyiba kerül, akár 10, akár 40 perc alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés