Előfizetői tartalom

Bajban a közép-amerikai gazdaság, érkezik a segítség

Portfolio
Az IMF 500 millió dolláros kölcsönt hagyott jóvá Costa Rica állami költségvetésének megsegítésére, támogatva az ország járvány utáni erőfeszítéseit a foglalkoztatás és a bérek növelése érdekében, valamint a kis- és középvállalkozások támogatására. Carine Clert, a Világbank El Salvadorért és Costa Ricáért felelős országmenedzsere szerint a környezeti, gazdasági és szociális ágazatokban elért haladás ellenére a szegénység és az egyenlőtlenségek csökkentése továbbra is jelentős kihívás a közép-amerikai ország számára.

Az IMF a közelmúltban jóváhagyott egy 500 millió dolláros kölcsönt Costa Rica számára, amelynek célja a kormány költségvetésének megerősítése és az ország járvány utáni fellendülésének támogatása. A bejelentést pénteken tette közzé a nemzetközi hitelező egy közleményben. A pénzügyi támogatás elsősorban a foglalkoztatás növekedésének előmozdítására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés