Előfizetői tartalom

Támadás történt a Barátság olajvezeték mentén

Portfolio
Orosz légvédelmi egységek meghiúsítottak egy ukrán dróntámadást egy szivattyúállomás ellen a Barátság olajvezeték mentén az Ukrajnával határos Brjanszki területen - közölte a régió kormányzója. A Novozybkov körzetben történt incidens során három ukrán katonai drónt semmisítettek meg. Az utóbbi időben egyre több dróntámadás történik Oroszországon belül, gyakran energetikai létesítmények ellen.

Orosz légvédelmi egységek sikeresen meghiúsítottak egy ukrán dróntámadást a Barátság olajvezeték egyik szivattyúállomása ellen az Ukrajnával határos Brjanszki területen - közölte a régió kormányzója. A Novozybkov körzetben történt incidens során három ukrán katonai drónt semmisítettek meg. A dróntámadások Oroszországon belül az utóbbi időben egyre gyakoribbak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés