Előfizetői tartalom

Szerbiába utazik Orbán Viktor és Novák Katalin

MTI
Orbán Viktor miniszterelnök kedden a vajdasági Palicson részt vesz a Magyar-Szerb Stratégiai Együttműködési Tanácson Novák Katalin köztársasági elnök, Aleksandar Vucic szerb államfő és Ana Brnabic szerb miniszterelnök társaságában - erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár hétfőn az erről szóló szerbiai sajtóhíreket.

Magyarország és Szerbia stratégiai partnersége, barátsága nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy hazánk jobban tudja kezelni az előtte álló példátlan kihívásokat, különösen az orosz-ukrán háború, a szankciós gazdasági válság, az illegális bevándorlás és az energiabiztonság ügyében - fogalmazott a sajtófőnök. Címlapkép forrása: MTI Fotó/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés