Előfizetői tartalom

Ismertté váltak a Budapesti Lakógyűlés eredményei, eldőlt a Lánchíd forgalmának további sorsa

Portfolio
A Budapesti Lakógyűlés online kérdőív eredményei alapján a válaszoló budapestiek 80 százaléka fenntartaná a jelenlegi forgalmi rendet a Lánchídon, de elsöprő döntések születtek a többi kérdésben is. A képet árnyalja, hogy a válaszadásra jogosultak mintegy 9 százaléka töltötte ki az online kérdőívet – derült ki a telex.hu tudósításából.

A több mint 136 ezer válaszadó közül 79 százalékuk támogatta az autómentes forgalmi rend fenntartását a felújított hídon, ezért Karácsony Gergely főpolgármester utasította a Budapesti Közlekedési Központot (BKK) a jelenlegi forgalmi rend véglegesítésére. A kérdőívben másik három kérdés is szerepelt, többek között arról, hogy mennyit fizessen a jelenlegi városvezetés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés