Előfizetői tartalom

Megszólalt a Kreml: Oroszország nem aggódik

Portfolio
A Kreml Antony Blinken amerikai külügyminiszter pekingi látogatását követően kijelentette, hogy nem aggódik a kínai-orosz kapcsolatok befolyásolására irányuló esetleges amerikai kísérletek miatt - adta hírül a Reuters. Mint ismert, a látogatás során Kína és az Egyesült Államok megállapodott abban, hogy stabilizálják kapcsolataikat.

A Reuters emlékeztet, hogy Blinken arra kérte Pekinget, hogy a kínai cégek tartózkodjanak olyan technológiák Oroszországgal való megosztásától, amelyeket az ukrajnai háborúban használhat. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője erre reagálva kijelentette, hogy Pekingnek szuverén joga van arra, hogy kapcsolatokat alakítson ki más országokkal, emellett azt is elmondta, hogy a Kína...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés