Előfizetői tartalom

Magyarország megszavazta a 11. szankciós csomagot

Portfolio
Az Európai Unió megállapodott egy 11. szankciócsomagról Oroszországgal szemben az ukrajnai invázió miatt, amelynek célja, hogy megakadályozza, hogy más országok és vállalatok megkerüljék a meglévő intézkedéseket. Az új csomag kibővíti azon áruk és technológiák listáját, amelyeket nem lehet Oroszországon keresztül szállítani, mivel azok az ország katonai vagy biztonsági szektorát segíthetik. Magyarország sem vétózott - írja a Reuters.

Az Európai Unió megállapodott az Oroszország elleni 11. szankciócsomagról, válaszul az ukrajnai invázióra. A legújabb intézkedések célja, hogy megakadályozzák, hogy az országok és vállalatok megkerüljék a meglévő szankciókat, mivel az orosz katonai vagy biztonsági ágazat számára előnyös áruk és technológia Oroszországon keresztül történő tranzitját célozzák....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés