Előfizetői tartalom

Nagy lépés a Teslának: alapvetéssé válhat a Supercharger az elektromos autózásban!

Portfolio
Az elektromos járműveket gyártó Rivian legfrissebb bejelentése alapján a társaság a Tesla töltőszabványának elfogadását tervezi, így a Rivian ügyfelei hozzáférhetnek a legnagyobb amerikai töltőhálózathoz - a friss fejlemény nagyban elősegíti a Teslának az iparági szabvány kialakítására irányuló törekvését, írja a Reuters.

A Rivian elektromosjármű-gyártó bejelentése alapján a társaság alkalmazni fogja a Tesla töltési szabványát, így a Rivian ügyfelei hozzáférhetnek az Egyesült Államok legnagyobb töltőhálózatához, A lépés nagyban támogatha a Teslát abban a céljában, hogy iparági szabvánnyá válhasson a Supercharger. A Rivian ügyfelei 2024 tavaszáig 12 000 Tesla Superchargert használhatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés