Előfizetői tartalom

Újabb hatalmas támogatást kap Amerikától Ukrajna, itt vannak a részletek

Portfolio
Az Egyesült Államok további 1,3 milliárd dolláros támogatást küld Ukrajnának, amely az energiahálózatok felújítása mellett jelentős infrastruktúrák, így kikötők és vasútvonalak korszerűsítéséhez is fontos forrást jelent - idézte a Reuters Antony Blinkent, aki a Londonban megrendezett Ukrajna Helyreállítása Konferencián nyilatkozott.

Az Egyesült Államok külügyminisztere kifejtette, hogy a segélycsomag jelentős részét, 520 millió dollárt az energiahálózatok felújítására, míg 657 millió dollárt Ukrajna határátkelőinek, kikötőinek, vasútvonalainak és más kritikus infrastruktúrájának korszerűsítésére fordítják. Ezek mellett mintegy 100 millió dollárból finanszírozzák Ukrajna vám- és egyéb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés