Előfizetői tartalom

Kiderült, kik pályáztak a MOME rektori pozíciójára: több nevet is nyilvánosságra hoztak

Portfolio
Kiemelt érdeklődéssel zárult a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) 2023 januárban kiírt nyílt nemzetközi rektori pályázata: az egyetem csütörtökön arról tájékoztatta a Portfolio-t, hogy számos, világszerte elismert szakember nyújtotta be jelentkezését a pozícióra, köztük tengerentúli, skandináv és egyéb rangos európai egyetemek oktatói. Döntését az új rektor személyéről az év végén hozza meg az intézmény.

A MOME megújulásának mérföldköveként a következő rektor kiválasztására új, a hazai felsőoktatásban eddig ismeretlen gyakorlatot vezetett be az intézmény fenntartója, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány. A 2024-ben kezdődő rektori ciklusra vonatkozó pályázatot az országhatáron túl is meghirdették, emellett jelentősen több időt biztosítottak mind a jelentkezésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés